Κυκλοφορία της ειδικής ελληνοαγγλική έκδοσης: Αύγουστος 2018.

Το Βασικό Βιβλίο (Α001), του επιτραπέζιου Παιχνιδιού Ρόλων (RPG), των “Mythic Revolutions” κυκλοφορεί σε μια ειδική ελληνοαγγλική έκδοση αφιερωμένη στην ελληνική επανάσταση του 1821 και τα πρώτα χρόνια αποικισμού της Αυστραλίας, την ίδια χρονική περίοδο.

Ο κόσμος των Mythic Revolutions” στηρίζεται στο “Heroes & Mythos- d6 system”, κανόνες που και είναι εύκολοι για νέους παίκτες, αλλά και απαιτητικοί για τους εμπειρότερους.

Το πρώτο Βασικό Βιβλίο (Α001) περιέχει 23 έτοιμους για παιχνίδι Ηρωίδες και Ήρωες και πλήρεις κανόνες για τη δημιουργία νέων Ηρώων, με επιλογές για τους παίκτες μέσα από 144 Ταλέντα.

Η πρώτη, ειδική, έκδοση είναι ελληνοαγγλική (196 σελίδες κάθε βιβλίο) σε flip (ανάστροφη) δομή και απευθύνεται κυρίως στις αγγλόφωνες κοινότητες της ελληνικής ομογένειας.

Το συγκεκριμένο Παιχνίδι Ρόλων είναι επίσης και ένα στιβαρό εκπαιδευτικό εργαλείο με την πρώτη του Σειρά να αναπτύσσεται στα τέλη του 18ου και αρχές 19ου αιώνα, περίοδο των μεγάλων ιστορικών επαναστάσεων που άλλαξε συθέμελα τον κόσμο.